top of page

Kinderyoga

Tijdens de kinderyoga werken we op het ritme van het kind. We nodigen hen uit om op een speelse manier contact te nemen met zichzelf en de buitenwereld. Aan de hand van thema’s doen we yogahoudingen, ademhaling, relaxatie, yogaspelletjes, massage, dans en beweging. We werken met natuurlijke materialen en verwerken dit op een creatieve manier.

Tijdens de yoga is er een wisselwerking tussen beweging, ontlading, rust en relaxatie. Op deze manier leren de kinderen hun eigen lichaam kennen. Dit geeft hen een positief zelfbeeld en verhoogt het zelfvertrouwen waardoor er basisrust ontstaat.

Daarnaast houdt kinderyoga het lichaam soepel en is het goed voor de motoriek. Het heeft een positief effect op de nachtrust. Tijdens de yoga zijn er geen verwachtingen. Kinderen mogen zijn wie ze zijn.

Om de kinderyoga toegankelijk te maken voor iedereen werken we met leeftijdscategorieën.

confetti.jpg
Kinderyoga: Over mij
IMG_4917_edited.jpg

Wobbelyoga

Wobbelyoga combineert het mooiste van yoga en alle mogelijkheden van de Wobbel. De Wobbel maakt de yogalessen vernieuwend, waarbij op een leuke en uitdagende manier wordt gewerkt aan kracht en balans. De ritmische bewegingen op de Wobbel brengen rust in hoofd en lijf. De lessen zorgen ervoor dat de kleine yogi’s hun lichaamsbesef vergroten en zelfvertrouwen zien groeien. Inspanning en ontspanning wisselen we af. Aan het einde van een Wobbelyogales stapt ieder kind trots, ontspannen en met een grote glimlach van de Wobbel af.

Kinderyoga: Over mij
Kinderyoga: Pro Gallery
bottom of page